fbpx

treningsveiledning_naprapat_naprapatsenteret

Alle naprapater har en god kunnskap om trening og øvelser. I tillegg til denne grunnleggende forståelsen har vi også egen dedikert naprapat som har videreutdanning i personlig trening og funksjons analyser. Dette er en stor fordel for våre pasienter for opptrening etter behandling.

Dette betyr også at du som trener i dag og har en personlig trener som har alt som skal til for å motivere deg men som kanskje ikke har kunnskapen om hva som begrenser deg, eller gjør vondt, kan få hjelp hos oss til å få et riktigere treningsprogram.

Funksjonell evaluering av bevegelse (FMS)

FMS er en undersøkelsesmodell hvor man gjennomfører en rekke tester for å detektere nedsatt bevegelse og svakhet i kroppen, samt forskjeller mellom høyre og venstre side. Slik kan vi på et tidlig stadie korrigere feilene og således unngå at en eventuell skade oppstår.

Denne undersøkelsesmodellen passer for alle. Ved hjelp av undersøkelsen kan vi skreddersy behandling, og kunne gi treningsprogram som er tilpasset dine behov.

Dersom en skade allerede har oppstått må vi selvsagt behandle denne før vi kan gjennomføre FMS undersøkelsesmodell.

FMS utføres av naprapat Karl Davidsen. Ønsker du mer informasjon kontakt Karl hos Naprapatsenteret på mail: karl@naprapatsenteret.no